Terse vain taas!

Jep, taas vaihteeksi olin eilen karaokessa sen erään kanssa. Tietysti innostuttiin olemaan siellä loppuun asti ja hänen piti mennä töihin klo 7.00. Hups! Taisi vähän myöhästyä, kun noutaja soitti 6.33 että missä herra viipyy. Olin kyllä puolituntia aiemmin yrittänyt herättää häntä, mutta ei mitään reaktiota. Hän otti vain mut kainaloon ja sanoi että ihan hetki vielä.=) Hyvähän siinä oli olla<3. Siispä he taisivat vähän myöhästyä töistä. No, kunhan ei tavaksi tule. Ja tänään ei kyllä mennä sinne laulamaan. Ei pysty, ei kykene. Menee muuten ihan överiksi tää homma.=) Vai mitä?

Mä tulin sitten kotiin siinä ennen seitsemää ja nukuin noin klo 14 asti. Vähänkö nukutti? Ei sillee, muuten vain. Tein itelleni, kämppikselleni ja hänen työkaverilleen gourmet-aamiaisen.=) Siis taioin jääkaapista kaikkea mitä löysin, kuten: pizzaa, keitin kananmunia, paahdoin leipää, leivälle oli juustoa, meetwurstia, tomaattia, kurkkua, keitin kahvia, laitoin mehua. Siinä ne taisivat ollakin. Ja kaikki kyllä meni.

Mitään unia ei tullut nähtyä, kai. Ei, kyllä mä jotain näin, mutten kuollaksenikaan muista että mitä se oli. Muttei mitään painajaista kuitenkaan.

Joo, siinäpä ne taisi ollakin taas ne tärkeimmät. Lisään sitten jos keksin jotain.

Laitan nyt tähän taas uuden kuvan. Tässä kuvassa on ekat meillä syntyneet marsuvauvat, joista toinen kyllä kuoli muutaman kk:n iässä.

247403.jpg