Joo, eksyinpä sitten eilen karaokeen erään ihanan ihmisen kanssa.  Tai ensin kyllä oltiin bingossa ja voitettiin molemmat ruokapalkinnot. Hän jopa kaksi=). Pitää vissii mennä yhessä syömään<3. Tosi romanttista hei! No joo, vois se ollakin sitä, jos tilanne olisi toinen. =) No, ei, kyllä se on. Ei hänen kanssaan kuka tahansa pääsekää syömään. Olkaa kateellisia muut!! =)

Onneksi sentään ei ole kankkusta, vaikka reippaasti tulikin otettua sidukkaa ja lonkkua. No, ei ole mun rahoista pois. Herrasmies on aina herrasmies ja tarjoaa naiselle.<3. Kiitos siitä hänelle!

Vaihdoin vasta tänään autoon talvirenkaat ja hitto, että oli ulkona kylmä. Ei siellä ole kuin pari astetta pakkasta, mutta tuuli tekee sen, että ilma on heti kylmemmän tuntuinen. Pakko oli hakea talvivaatteetkin kellarista. Uskottava se on, että talvi on tullut. Vaikka käsittääkseni on luvattu taas lämpimämpää. No, kunhan joulu olisi valkoinen, niin kiva olisi.

Harmittaa, kun ei ole töitä, eikä edes tietoakaan niistä. Tuo yksi ihminen alkaa jo tympääntyä, kun vain olen, enkä tee mitään. Saati tuo rahaa taloon. Argh! Kirottua tuo raha. Se pyörittää koko maailmaa. En tykkää yhtään. No, kai tämä tästä taas lutviutuu.

Eipä kai nyt sit muuta kuin palaillaan taas!

 

Tässä kuvassa on meidän "verikoira". Lyhytkarvainen chihuahua Jasper<3

245127.jpg